Studere

Studer i New Zealand

Studer i New Zealand
4.8
794
(794 bedømmelser)
4.8

New Zealand er stedet for den eventyrlystne studerende. Du vil med garanti få en helt unik oplevelse i et land med en smuk og dramatisk natur. Studer i New Zealand, hvor vi tilbyder den rette kombination af engelskundervisning, aktiviteter og fritid. Dermed får du så meget mere med hjem end blot gode kundskaber i engelsk. Studer i New Zealand og få en oplevelse for livet.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Udforsk vores destinationer

Studer i New Zealand

Studer i New Zealand og få en oplevelse, som du aldrig glemmer, sammen med et et engelskkusus, der virkelig gør en forskel! Du kan finde et kursus, der passer til dig, ligemeget om du er nybegynder, drømmer om at tage et helt semester i New Zealand eller har et helt andet specifikt mål. Studer i New Zealand, og du vil blive betaget af den smukke natur i landet. Vores sprogkursus i New Zealand er fleksibelt og giver dig rig mulighed for at gå på opdagelse. Du vil blive tryg ved at tale sproget med dine nye venner, mens du deltager i de mange spændende aktiviteter og ekskursioner, som vi tilbyder i New Zealand.

Fordyb dig i dine studier i dit andet hjem

Studer i New Zealand og kast dig ud i en ny verden, selvom det måske er din første gang hjemmefra, og du er lidt nervøs. Det er naturligt, fordi det er en stor ting at studere i udlandet! Men du er i gode hænder hos os. Vi vil gøre alt for at få dig til at slappe af og bare nyde dit ophold. Når du studere i New Zealand og kan du bo i en studenterbolig med dine medstuderende fra hele verden. Det er en perfekt måde at få nye venner og prøve at bo på egen hånd væk hjemmefra. Hvis du gerne vil opleve den autentiske New Zealandske livsstil og samtidig have en mere hjemmelig følelse under dine studier, kan du også vælge at bo hos en af vores værtsfamilier. De skal nok sørge for, at du føler dig tilpas med det samme.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.