Studer i Auckland

Studer i Auckland
4.6
675
(675 bedømmelser)
4.6

Studér i Auckland for at forbedre dine færdigheder i engelsk, mens du bor i en enestående del af verden. New Zealand kan prale med geotermiske gejsere og strande hvor du kan grave dit eget varme badekar. Du vil ha' masser af tid til at balancere indlæring med oplevelser, så studér i Auckland for en fantastisk oplevelse.

Studer i Auckland

Studer i Auckland

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Studér i Auckland

Studér i Auckland og oplev kurser af allerbedste kvalitet, fantastiske eventyr i vildnisset og en tid med minder for livet. Klassestørrelserne er små, så du vil få en masse personlig opmærksomhed. Du vil bruge din tid i klassen på at kommunikere med andre studerende på engelsk, for at øge din selvtillid som engelsk-taler. Efter undervisningen er det tid til at tage ud og udforske New Zealand. Studér i Auckland - og du vil ha' ekstrem-sport og naturens vidundere overalt omkring dig. Organiserede aktiviteter og udflugter, viser dig Aucklands vigtigste steder, og fører dig ind i New Zealands spektakulære naturlige omgivelser, som du kan udforske yderligere i din fritid.

Meningsfuld forbedring

Studér i Auckland. Uanset hvor langt dit ophold er, vil du tale bedre engelsk når du vender hjem. Hvis du er nybegynder, vil du kunne forvente at avancere et niveau for hver otte uger du studerer. Som en mere øvet engelsktaler, vil du også gøre store fremskridt i at perfektionere dit engelsk, til professionelt eller akademisk brug. Hvis du ønsker bevis for dine fremskridt, så tilmeld dig et eksamensforberedende kursus, og dit eksamensresultat vil bevise dine forbedrede sprogfærdigheder. Studér i Auckland, der er meget at vælge imellem på kurserne, i forhold til varighed og intensitet. Lad os hjælpe dig med at vælge det rette, til at nå dine mål for din tidsplan.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.