Studere

Studer i Canada

Studer i Canada
4.7
881
(881 bedømmelser)
4.7

Studer i Canada og oplev livlige storbyer, uendelige, snehvide skove og det canadiske folks lidenskab for sport. Canada byder studerende fra hele verden velkommen med en simpel og nem visum-process. Studer i Canada, og vi sørger for, at du er I gode hænder.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

Udforsk vores destinationer

Studer i Canada

Studer i Canada og find ud af, hvorfor landet til stadighed overrumpler og fascinerer folk  og tiltrækker studerende fra hele verden. Naturen er uovertruffen med storslåede landskaber og endeløse skove, og byerne er sprudlende med den kulinariske og kulturelle mangfoldighed, der kommer af at være en nation af indvandrer. Canada er også helt fremme indenfor ny udvikling i IT og spilindustrien, og det er derfor også det rette sted at starte, hvis du ønsker at studere IT i fremtiden. Samtidig er livet i Canada trygt på grund af et veludviklet velfærdssystem, der minder om det danske. Studer i Canada, landet med den måske højeste levestandard i verden.

Et hjem langt væk hjemmefra

Selv om Canada er langt væk hjemmefra, er der ingen grund til at lide af hjemve. Studer i Canada og få nye venner fra hele verden. Du kan vælge at bo hos en værtsfamilie, som vil hjælpe dig med at falde til og give dig rig mulighed for at snakke engelsk. Eller du kan bo i et af vores studenterhuse i Canada, side om side med andre studerende fra hele verden. Studer i Canada, hvor alle er langt væk hjemmefra og det er nemt det er at knytte venskaber. Du vil også opdage, at de ansatte på vores sprogskoler i Toronto og Vancouver er usædvanlig gæstfrie og vil strække sig langt for at du skal føler dig hjemme på dit studie i deres hjemby.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.