Canada

Studer i Toronto

Studer i Toronto
4.6
462
(462 bedømmelser)
4.6

Studér i Toronto og få en smag af det moderne canadiske liv. Toronto er en multikulturel by med en blomstrende økonomi. Vores programmer for udlandsstudier i Toronto, rummer alt fra korte feriekurser til årslange akademiske programmer, som forberedelse til universitetet eller et professionelt liv i engelsktalende omgivelser.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Toronto

Studér i Toronto

Studér i Toronto i nogle få uger for at genopfriske dit engelsk, eller i et helt år for at tale sproget flydende. Programmer med forskellig varighed tilbyder også forskellig intensitet, sådan at du kan balancere din undervisningstid og fritid. Studér i Toronto hvor du kan vælge et program, der matcher dine professionelle eller akademiske mål. Eksamensforberedende kurser hjælper dig med at opnå en høj score i officielle færdighedstests i engelsk, business-kurser forbereder dig til succes i din karriere, og kurser i kultur og humaniora gør dig klar til universitetet. Studér i Toronto - du vil være klar til at anvende engelsk til at opnå dine mål efterfølgende.

Forbered dig til din fremtid

Studér i Toronto, styrk dit engelsk og opnå mange ting med forbedrede sprogfærdigheder. Eksamensforberedende programmer hjælper dig med at få den test-score du har brug for, for at komme ind på universitetet eller for at få et job. Studér i Toronto på et universitetsforberedende kursus, for at få dig ind på et universitetsprogram, eller for at optjene points til universitetet derhjemme. Karriereopbyggende kurser lærer dig hvordan du effektivt kan anvende engelsk i din profession. Studér i Toronto, og du vil være på vejen til succes og personlig tilfredsstillelse.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.