Studer i Vancouver

Studer i Vancouver
4.4
568
(568 bedømmelser)
4.4

Studér i Vancouver hvis du elsker frisk luft. Du vil få en fantastisk uddannelse i Vancouver, og oven i det vil du kunne opleve alle de aktiviteter, som byen kan tilbyde, fra ski til kajak, hiking til camping. Vancouver er et paradis for natur-fokuserede programmer kombineret med studier.

Studer i Vancouver

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Vancouver

Studér i Vancouver

Studér i Vancouver og lær engelsk i én af Canadas smukkeste byer. Du kan komme hertil for en kort sprogferie, eller tilbringe et helt år hvor du arbejder hen imod at tale sproget flydende. Studér i Vancouver og mærk at uanset hvor langt dit ophold er, vil have fordelen af en fuld fordybelse i miljøet og kulturen. Dette inkluderer et fokus på kommunikationsøvelser i klassen, så du føler dig sikker i at tale engelsk udenfor klasselokalet. Når du ikke er i klasselokalet, vil du nyde det internationale køkken og live-musik i byen og ta' på vandreture, stå på ski eller sejle i kajak i de omgivende parker og skove. Studér i Vancouver og oplev det søde studenterliv.

Fokusér på dine studier i Vancouver

Studér i Vancouver, hvor du kan vælge forskellige programmer i engelsk, der hjælper dig med at opnå akademiske og professionelle mål. Eksamensforberedende programmer hjælper med at forbedre din score i internationalt anderkendte tests som for eksempel TOEFL, og en bedre score kan få dig ind på drømme universitetet eller give dig et fantastisk job. Hvis du er interesseret i business eller jura, så studér i Vancouver og vælg et program som fokuserer på disse emner. Uanset om dit mål er at fremme din karriere, blive en bedre universitetsstuderende, eller simpelthen at tale bedre engelsk, så studér i Vancouver og gør det muligt.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.