Studere

Studer i Costa Rica

Studer i Costa Rica
4.5
950
(950 bedømmelser)
4.5

Studér i Costa Rica, hvor smukke strande og enestående kultur venter dig. Forbedr dit spanske med nytænkende kurser og aktiviteter, inkluderende muligheder for frivilligt arbejde hos lokale organisationer. Costa Rica er kendt for sin mangfoldige natur, som du vil ha' masser af tid til at udforske, når du studerer her.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Costa Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Costa Rica

Studér i Costa Rica

Studér i Costa Rica hvor der er så mange programmer, at du kan finde det, som passer til din tidsplan, og hjælper dig med at opnå dine uddannelsesmæssige målsætninger. Kortere kurser med mere fritid er ideelle for en sprogferie i Sydamerika, men du kan også arbejde hen imod at tale flydende spansk, med et længere program eller et helt semester og få mere intensiv undervinsing. Studér i Costa Rica og uanset hvilket program du vælger, vil du helt sikker nyde tiden både i og udenfor klasselokalet. Du kan surfe på bølger i verdensklasse, ta' på vandretur på vulkaner eller udforske den frodige regnskov. Besøg en kaffeplantage eller et cowboy-rodeo, og få en dosis af den lokale kultur. Masser af sjov og et bedre spansk venter dig, så kom og studér i Costa Rica.

Vejen til bedre spansk

Studér i Costa Rica og tal meget bedre spansk. Pensum indeholder øvelser i at tale og lytte og gruppearbejde, for at sikre at du taler masser af spansk i klassen. Studér i Costa Rica, dit program vil også indeholde sessioner i sproglaboratoriet, hvor multimedie-teknologi forstærker lektionerne fra klassen. Alt dette vil resultere i bedre sprogfærdigheder, uanset dit niveau i begyndelsen af programmet. Jo længere tid du studere, jo mere spansk vil du lære! Tag et længere kursus eller et semester i Costa Rica og Sydamerika, og du vil blive flydende på spansk før du selv opdager det. Du burde avancere et klassetrin for hver otte uger, hvis du starter som nybegynder - og et trin for hver tolv ugers studie, hvis du starter som øvet. Så kom og studér i Costa Rica, hvis du ønsker at tale bedre spansk for din fremtid.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.