Studer i Malta

Studer i Malta
4.9
838
(838 bedømmelser)
4.9

Er du på udkig efter en fornøjelige måde at lære engelsk på? Studer i Malta, hvor selv et kortere ophold vil pudse dit engelske af og give dig lyst til mere. Et længerevarende ophold her vil tage dine engelskkundskaber til et helt nyt niveau og give dig et certifikat, der åbner døre til fremtiden. Samtlige af vores programmer i Malta kan tilpasses dine mål og din tidsplan.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Malta
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Malta
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Malta
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Malta

Studer i Malta

Gratis brochure

Studer i Malta

Studer i Malta! Ikke kun får du fantastiske engelskevner, men du kan også udforske dette smukke sted ved Middelhavet. Det vil føles som om, du er på ferie, fordi du slapper af med sjov og aktiv undervisning, som fokuserer på kommunikation. Studer i Malta og nå dine sprogmål. Du kan planlægge dit sprogkursus, så det passer til dine ønsker. Du kan tage afsted i alt fra to uger til et år, og vi byder alle typer studerende velkommen, uanset om du er nybegynder eller søger mere avanceret undervisning.

Tilpas dit sprogkursus

Studer i Malta, og opfyld dine drømme. Ønsker du en højtflyvende karriere i erhvervslivet? Eller ønsker du at studere på et engelsk universitet? Måske ønsker du at lære engelsk, så du kan få nye venner, mens du rejser på et sabbatår? Studer i Malta, og du vil finde et program, der passer til netop dine ønsker. Vi har fleksible programmer, der kan tilpasses dine behov, hvilket gør det lettere for dig at se fremskridt og nå dine sproglige mål. Du kan vælge alt fra et to ugers ferieprogram til et langt kursus med fokus på forberedelse til universitet eller karriere.