Studere

Studer i Singapore

Studer i Singapore
4.9
976
(976 bedømmelser)
4.9

Singapore er en dynamisk by, hvor asiatiske kulturer mødes og smelter sammen. Studer i Singapore og oplev meget andet end bare fantastisk engelskundervisning: maden er god og billig, atmosfæren er venlig og imødekommende. Der er templer, markeder og den nok bedste shopping i Asien. Og så er der flotte strande og masser af sol og varme, så der er ingen grund til ikke at studere i engelsk i Singapore!

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Singapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Singapore

Studer i Singapore

Studer i Singapore - landet som taler så mange sprog, men hvor engelsk er det officielle. Singapore har altid været en handelsrute mellem Kina og Europa og er stadig et knudepunkt mellem øst og vest. I dag er Singapore en af verdens førende steder inden for international handel og har en af verdens mest multikulturelle samfund. Studer i Singapore og bliv en del af det internationale handelssamfund. Ønsker du at forberede dig på en adgangseksamen til et universitet i Singapore, tage et semester eller studere i andet engelsktalene land? Så studer i Singapore med os!

Studie venlige madoplevelser i Singapore

Studer i Singapore og du vil se en sammensmeltning af de bedste kulinariske traditioner. I den kinesiske del af byen vil du finde Hainan kylling og de nudler retter som Singapore er så kendte for. I de indiske kvarterer kan du prøve autentisk karry, mens du hører Bollywood tonerne strømme ud på gaden. Du kan også begive dig til Malay distriktet, hvor du kan købe ris i kokosmælk med kød eller fisk. Da byen engang var en engelsk koloni, kan du ikke kun høre engelsk, men også gå på engelske pubs og få kartoffelmos med pølser. Studer i Singapore, og du vil få en smag for det multikulturelle samfund, mens du selv bliver en verdensborger.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.