Studer i Tyskland

Tyskland er et dynamisk land, der har meget at tilbyde for studerende. Studer i Tyskland, hvor du kan opleve fremragende universiteter, smuk natur og hyggelige byer. Og rigitg god øl og et sprudlende natteliv! Vores studiemuligheder i Tyskland er fleksible, så du kan finde ét, der passer til dine behov og din tidsplan. Vi bare både korte kurser på et par uger, men du kan også få mere intensiv tyskundervisning ved at tage et semester eller længere i Tyskland som en del af dine videre studier. 

Studer i Tyskland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Voksne og professionelle
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: Tyskland
By: München

Browse for mest populære destinationer

Studer i Tyskland

Studer i Tyskland, og du vil opleve på første række, hvordan dette land både er en økonomisk og kulturel verdensmagt. I hele landet findes historiske byer med gamle kulturer blandet med ny moderne arkitektur. Travle, livlige byer som Munchen, Stuttgart og Berlin viger for mindre byer og fredfyldte landskaber og skove. Verdensklasse teknologi og fremstilling sameksisterer med traditionel europæisk kunst og håndværk. Studer i Tyskland, og du vil forbedre dit tyske sprog, når du rejser og udforsker så meget du har lyst til, men samtidig lærer om dette spændende land og dets flittige folkefærd.

Find dig til rette i Tyskland

Studer i Tyskland, og du vil lære tysk som er en livslang kundskab, og samtidig blive en mere tilpasningsdygtig person, som kan arbejde i internationale arbejdspladser med folk fra hele verden. Hvis du afslutter et tyskstudie i dit hjemland er ulempen, at der ikke er en kulturel udfordring involveret. At gå udenfor dine kendte rammer på et tysk studie vil kræve, at du er fleksibel og kreativ. Du vil dermed erhverve dig færdigheder som er utrolig gode at have i din fremtid. Studer i Tyskland og bliv en kosmopolitisk person, som er klar til en international karriere.