Tyskland

Studer i Berlin

Studer i Berlin
4.7
601
(601 bedømmelser)
4.7

Studer i udlandet i Berlin, hjemsted for tusindvis af studerende og nogle af Tysklands bedste universiteter. Du vil kunne nyde studielivet på Berlins mange cafeer og klubber, øve dit tyske med mennesker fra hele Tyskland og resten af verden, og lære hverdagslivet i det moderne Tyskland bedre at kende.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Tyskland
By: Berlin

Studer i Berlin

Hvis du vil studere i Berlin med EF, kommer du til at læse på en skole placeret midt i hjertet af den tyske hovedstad. Berlins historie gør den til en dynamisk by, som altid er i forandring. Du vil konstant gøre nye opdagelser, mens du oplever byen og fordyber dig i dens spændende og ukendte kultur. Vores undervisning lægger fokus på aktive kommunikationsøvelser, så du selv kan tage del i kulturen omkring dig og få det meste ud af tiden du studerer i Berlin. Der findes ingen bedre måde at lære det tyske sprog på, end ved at studere i Berlin.

En mangfoldig by

Som den internationale hovedstad, der er kendt for sit store udbud af kultur og kunst, er Berlin blevet et af de mest eftertragtede rejsemål i verden. Når du studerer i Berlin med os, vælger du selv hvordan du vil bruge din fritid i denne fantastiske storby. Uanset om du beslutter dig for at studere på et intensivt sprogkursus og blive flydende på tysk så hurtigt som muligt, udvider dine studier med et semester i Tyskland eller om du vælger at se din sprogrejse som en mulighed for at udforske alle de ting, som har gjort denne by kendt, så kommer du til at få en uforglemmelig oplevelse når du studere i Berlin.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.