Tyskland

Studer i München

Studer i München
4.9
468
(468 bedømmelser)
4.9

Tag til Tyskland og studér i München, det er en fantastisk måde at suge den tyske kultur ind, mens du aktivt mestrer sproget. Besøg den lokale 'biergarten' og måske kan du tage dit eget par lederhosen med hjem. Studér i München, for at lære at tale tysk med selvtillid i behagelige omgivelser.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: München
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: München
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: München
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: München
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Tyskland
By: München

Studér i München

Studér i München og oplev en enestående tysk by. Byen er måske mest berømt for sin velsmagende øl, men München kan også byde på en blanding af middelalderlig og moderne arkitektur, med Alperne knejsende ovenfor. Studér i München hvor du kan tilmelde dig en kortere sprogferie, eller tilbringe et helt år, for at blive flydende til at tale tysk. Uanset hvor længe du bliver, vil du lære hurtigt takket være de små klasser, erfarne undervisere, og veludviklede undervisningsmetoder. Du vil også få nye venner fra den internationale gruppe af studerende, som du studerer med. Dit tysk vil flyde lige så let som byens flod Isar. Studér i München og få en oplevelse for livet.

Indkvartering i München

Studér i München, hvor du enten kan bo hos en værtsfamilie, eller i en studenterbolig. Hvis du vælger et værtsfamilieophold, vil du opleve livet som medlem af en tysk familie. Du vil tale sproget i hjemmet, og som resultat lære hurtigt. Du vil også få en stærk kulturel oplevelse. Hvis du vælger studenterboligen, mens du studerer i München, vil du tilbringe mere tid med dine klassekammerater og måske lære dem bedre at kende. Du vil også være garanteret en central placering tæt på klassen, og du vil have adgang bygningens rekreative områder. Studér i München - uanset indkvarteringsform vil du lære tysk og ha' en fantastisk tid.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.