Studer tysk

Studer tysk
4.4
1050
(1.050 bedømmelser)
4.4

Vil du være flydende på tysk, have nye venner og opleve en anden kultur? Studer i Tyskland med os! Alle vores programmer er et godt mix af tyskundervisning og spændende udflugter. Studer i Tyskland og begynd samarbejdet med vores erfarne og dedikerede team af undervisere fra dag et.

Studer tysk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Tyskland

Udforsk vores destinationer

Studer tysk

Studer tysk og du vil blive kastet ud i at tale sproget og leve kulturen 24 timer om dagen. Det er en helt anden oplevelse end at få undervisning herhjemme. Hvis du allerede har studeret tysk, vil du måske forvente at kunne tale bedre end du faktisk kan, når du først ankommer. Det tager tid at blive vant til at tale med de lokale. Din tyskundervisning vil være vores topprioritet på din sprogrejse, og vores erfarne undervisere vil hjælpe dig med at nå dine mål. Din tid i Tyskland vil blive fyldt med ny kulturel opdagelse og personlig udvikling. Studer tysk og få fantastiske oplevelser, mens du lærer fantastiske sprogkundskaber.

Et program der tilpasses dine ønsker

Studer tysk og fortæl os, hvad det er du præcis ønsker at lære. Ønsker du at få akademiske færdigheder, så du kan komme ind på et tysk universitet? Ønsker du at fokusere på tyske sprogkundskaber for at bruge dem til at fremme din karriere? Eller ønsker du mere at lære noget om tysk historie og kultur? Når du har fortalt os dine ønsker, vil vi rådgive dig til at vælge det rigtige program, som passer til dine forventninger. Studer tysk, og vi vil guide dig, så du er på det rette spor for at opnå dine mål i det tidsrum du har til rådighed.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.