VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Studer engelsk

Vil du lære at tale ubesværet engelsk? Så studer engelsk dér, hvor alle taler sproget. Uanset om du tager en måned i New York eller et halvt år i Australien, findes der ingen bedre måde. Studer engelsk med os, og du er i sikre hænder. Vi har hjulpet folk med at lære engelsk i udlandet siden 1965!

Studer engelsk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaU.A.E.

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrika

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaU.A.E.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrika

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: EnglandUSAIrland

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: EnglandUSA

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA og lederuddannelse
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: EnglandUSAKinaU.A.E.

Studer engelsk

Vil du være en del af den globale fremtid? Vil du kunne begå dig i hver eneste storby i verden? Studer engelsk i udlandet! Den korteste vej til et flydende engelsk er at bo i et engelsk-talende land og blive undervist på en af vores sprogskoler. Så er hvert øjeblik en mulighed for at lære: når du køber ind, hilser på naboen, snakker med folk i bussen eller hænger ud med dine venner. Studer engelsk med os. Det er hundrede gange mere effektivt end alverdens tekstbøger, sprogkurser på CD og aftenskole-undervisning. Hvorfor spilde tiden? Lad os guide dig hen mod en fremtid på den globale scene.

Så mange lande

Studer engelsk med os og verden ligger for dine fødder. Bogstaveligt talt. Vi har nemlig sprogskoler i det meste af den engelsk-talende verden. De to populæreste lander er England og USA. Det er de sikre valg. Testet og afprøvet af tusinder og atter tusinder af kursister. Er du af den lidt mere nysgerrig slags, kan du tage på sprogskole i Irland, Canada, Malta eller Australien. Hvert land har sin egen personlighed og karakter. Er du ligefrem eventyrlysten bør du overveje New Zealand, Sydafrika eller Singapore. Uanset hvad du vælger, garanterer vi sprogundervisning af højeste kvalitet. Studer engelsk med os og gør store fremskridt – hurtigt og effektivt.