Studer italiensk

Studer italiensk
4.7
1176
(1.176 bedømmelser)
4.7

Studér italiensk i udlandet, for virkelig at mærke hvordan det er at tale italiensk hele dagen, hver dag. Vælg fra vores række af kurser i en af vores fascinerende værtsbyer i Italien, og få mest muligt ud af den tid, hvor du studerer i udlandet, ved at kombinere dine studier med rejser og sight-seeing.

Studer italiensk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien

Udforsk vores destinationer

Studér italiensk

Studér italiensk i udlandet og lær sproget hurtigt, fordi du vil være fuldstændig fordybet i sproget. Det starter i klasselokalet hvor du vil lære grammatik og et ordforråd gennem kommunikative metoder, som fokuserer på øvelser med at tale og lytte. Lærings-stilen sikrer, at det du lærer bliver siddende. Studér italiensk i udlandet og find ud af at meget af indlæringen foregår udenfor klasselokalet. Du vil anvende dine sprogfærdigheder til at navigere i Rom, se de historiske steder og nyde caféerne og nattelivet. Studér italiensk i udlandet - der findes i sandhed ingen bedre måde at lære sproget.

Fordelene ved at studere italiensk i udlandet

Studér italiensk i udlandet og lær sproget meget hurtigere, end derhjemme. Måske kan du finde et program derhjemme, som anvender en lignende kommunikativ metode, men du kan ikke få den samme oplevelse af fordybelse udenfor klassen, som du gør når du studerer italiensk i udlandet. At anvende sproget i virkelige hverdagssituationer, er et vigtigt aspekt af at øve hvad du har lært i klassen. Du vil lære masser af nye ting om italiensk og om kulturen i Italien, ved at kommunikere med de indfødte italiensk-talende. Italien er et spændende sted at være studerende. Studér italiensk i udlandet, kun på den måde kan du forstå hvordan kulturen påvirker sproget.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.