Studer japansk

Studer japansk
4.5
1031
(1.031 bedømmelser)
4.5

Studér japansk i udlandet, for at tage sproget ind i et behageligt tempo i omgivelser hvor du kan tale med selvtillid. Vores fokus på kommunikation og små klasser, gør tilsammen indlæring nemt. Japanere bliver glade, når de møder udlændinge, som lærer deres sprog - bare endnu en god grund for at gribe chancen. Studér japansk i Japan i dag!

Studer japansk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan

Udforsk vores destinationer

Studér japansk

Studér japansk i udlandet og du vil forbedre dine sprogfærdigheder og opleve livet i Japan. Dit program vil fordybe dig i sproget, i og udenfor klasselokalet. Erfarne undervisere anvender kommunikationsøvelser, for at øge din selvtillid i at bruge sproget. Studér japansk og find ud af, at du kan overføre din indlæring fra klasselokalet til Tokyos gader. Du vil tale sproget med indfødte japansk-talende, der kan give dig indsigt i deres kultur og som kan ta' dig til steder som turister aldrig besøger. Studér japansk i udlandet, og styrk dine sproglige evner og få en dyb kulturel oplevelse.

At vælge indkvartering i Japan

Studér japansk i udlandet, hvor du kan vælge enten et værtsfamilieophold eller at bo i en bolig for studerende. Den første mulighed anbringer dig hos en japansk familie. Du vil øve dig i at tale japansk med dem, dele måltider og lære noget om japansk kultur. Hvis du vælger at bo i studenterboligen, mens du studerer japansk i udlandet, vil du sandsynligvis tilbringe mere tid sammen med internationale studerende på dit program. Studenterboligen er centralt placeret, tæt på skolen for at gøre det nemmere for dig. Uanset hvilken boform du vælger, så studér japansk i udlandet og få en fantastisk oplevelse.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.