Studer fransk

Vil du forbedre dit franske på rekordtid? Studer fransk med os i Frankrig. Dér er det hele meget nemmere. Uanset om det er din drøm at bo i Frankrig, eller du blot er ude efter en smagsprøve på parisisk charme og elegance, har vi programmet til dig. Studer fransk og få en oplevelse for livet!

Studer fransk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.

Søg efter mest populære destinationer

Studer fransk

Studer fransk i Frankrig og få meget mere med hjem end blot gode sprogfærdigheder. Paris er sofistikeret og elegant. Her kan du fordybe dig i verdensberømt kunst og kultur, spadsere ad brede boulevarder og shoppe i verdenskendte modeforretninger. Ved Rivieraen i Nice kan du tilbringe eftermiddagene på stranden og svømme i det varme Middelhav. Studer fransk her og promener under palmerne med det klare, blå hav på den ene hånd og luksushotellerne på den anden. Cotê d'Azur er afslappet elegance på bedste franske vis.

Fransk - et intellektuelt verdenssprog

I et par hundreder år var fransk det foretrukne sprog for Europas overklasse. På tværs af kontinentet tiltalte de kongelige, de adelige og de interlektuelle hinanden på fransk. At tale og skrive fransk var tegn på god uddannelse. I dag er franske stadig et vigtigt verdenssprog og stadig synonymt med god stil og dannelse. Studer fransk og skil dig ud fra mængden. Studer fransk og bliv klar til en international karriere.