Studer spansk

Studer spansk
4.5
1250
(1.250 bedømmelser)
4.5

Studer spansk med os og lær sproget som det tales til hverdag. Er målet at kunne klare alle situationer på spansk? Så studer spansk på en af vores sprogskoler i Spanien eller Costa Rica.

Studer spansk

Studer spansk

Gratis brochure
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-4 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Spanien

Søg efter mest populære destinationer

Studer spansk

Studer spansk og du vil lære i et internationalt miljø og bruge dine nye sprogevner i mange situationer - klasseværelset, socialt og dagligt. Studer spansk og vi har et program, der passer til dig, ligemeget om du kun ønsker at gøre det i få uger eller flere måneder. Hvis du fortæller os hvad du leder efter, kan vi i samarbejde finde programmet, der passer til netop dig. Hvis du er en erfaren rejsesjæl, kan du tilbringe et helt år på en af vores skoler i Spanien eller Sydamerika, hvor du vil få en smag for forskellige dialekter og accenter som der er masser af unikke eksempler på i den spansktalende verden.

Studer spansk og prøv frivilligt arbejde

Studer spansk og lav frivilligt arbejde på et af vores kurser i udlandet. Vores skole i Costa Rica placerer studerende hos forskellige hjælpeorganisationer i alt fra få uger til flere måneder. Du vil lære om forskellige miljøtrusler mod regnskovene i Costa Rica, samt hvad der bliver gjort for at hjælpe det. Du vil også få masser af øvelse i at bruge dit spanske sprog i praktiske sammenhænge, når du kommunikerer med andre frivillige som hovedsageligt er lokale. Studer spansk, og du kan gøre en forskel i verden samtidig med du selv udvikler dig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.