Vil du kontakte os? Sende en mail til [email protected]

Udvekslingsstudent på fransk

Som udvekslingsstudent på fransk kan du forbedre dit sprog, mens du lærer om et fantastisk land. Du får mulighed for at opdage fransk mad og historie samt lære om en af de mest spændende kulturer i Europa. Du kan være udvekslingstudent på fransk på både kortere og længere programmer.

Udvekslingsstudent på fransk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig

Søg efter mest populære destinationer

Udvekslingsstudent på fransk

At være udvekslingsstudent på fransk er en total-oplevelse, hvor du lærer fransk på sprogskolen, snakker og hører fransk hver dag udenfor skoletiden og oplever fransk kultur på en personlig og autentisk måde. Det franske sprog kommer naturligt til dig, når du er omgivet af det fra morgen til aften. Du snakker og hører fransk, når du køber ind, når du hygger dig over en café au lait på en fortorvscafé, og når du ser film i biografen. På sprogskolen sikre den dynamiske og interaktive undervisning og de små hold, at du hurtigt bliver klar til at begå dig selvsikkert udenfor skolen. Som udvekslingsstudent på fransk er det muligt at lære at tale flydende fransk i løbet af ét ophold – naturligvis afhængigt af, hvor længe du vælger at være afsted.

Kultur, køkken og selvtillid

Undervisningen på vores sprogskoler i Frankrig er tilrettelagt, så hver enkelt studerende får rigelig med opmærksomhed. Det er blandt ander derfor et ophold som udvekslingsstudent på fransk er en så uhyre effektiv måde at lære sproget på. Og så har du samtidig fornøjelse at bo i et land, hvor folk har sans for kvalitet. I Frankrig er du konstant omringet af god stil - fra de gamle vinslotte, til modeforretningerne, bagerierne, caféerne, restauranterne og museerne. Selv ikke et livslangt ophold som udvekslingsstudent på fransk ville være nok til at opleve denne charmerende selvsikre kultur. Når du lærer sproget, kommer du nemmere i kontakt med folket. Dermed kan du blive inspireret af deres stil og sans for kvalitet. På den måde kan selv et kortere ophold som udvekslingsstudent på fransk blive til en livslang erfaring.