Sprogskole i Cambridge

Sprogskole i Cambridge
4.6
458
(458 bedømmelser)
4.6

Hvis du er på udkig efter en velbeliggende sprogskole i Cambridge af høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Vores sprogskole i Cambridge er centralt placeret, i renoverede historiske bygninger. Du kan vælge blandt et stort udvalg af akademiske programmer i Cambridge, med alt fra adgangsgivende kurser til universitetet til eksamensforberedende programmer.

Sprogskole i Cambridge

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Cambridge
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Cambridge

Sprogskole i Cambridge

Uanset dine sproglige målsætninger, så vil vores sprogskole i Cambridge hjælpe dig med at nå dem. Som én af de mest historiske universitetsbyer i verden, findes der intet bedre sted til at inspirere indlæring. Dine kurser vil foregå kun få minutter fra the University of Cambridge. Cambridge er også hjemsted for utallige festivaler gennem hele året, inklusive Midsummer Fair, som har været afholdt siden 1211. The Cambridge Shakespeare Festival er også en begivenhed som skal opleves og den foregår over otte uger gennem sommeren. Med værdien af århundreders historie og tradition, er det at deltage på sprogskole i Cambridge en oplevelse som ikke kan kopieres.

Business på grænsen til fremtiden

Selv om Cambridge er indskrevet i historien, sidder byen på ingen måde fast i historien. Et antal high-tech virksomheder har åbnet afdelinger i og omkring Cambridge, hvilket har givet området sit nyeste kælenavn, "Silicon Fen." Hvis du er interesseret i business eller teknologi, så er det at tage på sprogskole i Cambridge en fantastisk mulighed for dig. Både etablerede og nyopstartede firmaer kalder Silicon Fen deres hjem, og de modtager en betydelig del af iværksætterstøtten i Storbritannien. Så finpuds dine færdigheder i at netværke, for du vil aldrig vide hvilken slags muligheder, som ligger og venter på dig når du melder dig til sprogskole i Cambridge.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.