Sprogskole i Manchester

Sprogskole i Manchester
4.9
589
(589 bedømmelser)
4.9

En sprogskole i Manchester, er det ideelle sted at forbedre engelsk for studerende af alle aldre og på alle niveauer. Vores undervisere og stab på skolen i Manchester, vil sikre sig at du har kendskab til alle de aktiviteter, som du kan deltage i med indfødte engelsktalende, for at øve dine talefærdigheder.

Sprogskole i Manchester

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Manchester
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Manchester

Sprogskole i Manchester

Sprogskole i Manchester er en storartet mulighed for dig til at få fordel af førsteklasses engelskundervisning, mens du tilbringer tid i én af Storbritanniens mest livlige byer. Din sprogfærdigheder vil blive prøvet af, lige fra det øjeblik hvor du træder ud af flyet. Det er derfor det er en god idé at studere i udlandet på sprogskole i Manchester: du lærer hele tiden, ikke bare i klasselokalet! Vælg dit kursus fra et stort udvalg, uanset om du er student fra gymnasiet, voksen begynder, eller en mere avanceret studerende, som sigter imod at studere på et britisk universitet, eller optjene en professionel kvalifikation. Sprogskole i Manchester er en fantastisk oplevelse for alle studerende!

Et tætpakket skema fyldt med sjov!

Der er en spændende tidsplan med aktiviteter og udflugter året rundt til at komplimentere dine studier, når du kommer på sprogskole i Manchester. Lær mekanikkerne i engelsk i klassen, og anvend dine evner i praksis mens du udforsker byen med dine internationale klassekammerater. Deltag i sportsturneringer med andre sprogskolestuderende i Manchester, besøg Old Trafford hjemsted for Manchester United, eller tag længere væk på weekendrejser til Edinburgh eller London, organiseret af din skolekoordinator. De som søger spænding, vil elske en dag ude ved Alton Towers, hvor de kan køre i rutsjebanerne. Der er så meget at gøre og se i Manchester, så du vil aldrig ønske at tage derfra!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.