England

Sprogskole i London

Sprogskole i London
4.8
577
(577 bedømmelser)
4.8

I London virker det nogen gange som om, der er en engelsk-skole på hvert gadehjørne. London er et populært sted at lære engelsk. Men du kan ikke slå vores sprogskole i London, hvor hundredvis af entusiatiske studerende fra hele verden samles for at mestre engelsk, og for at have en god tid sammen. I London er der i sandhed noget for enhver.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: London
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: London
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: London
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: London
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: England
By: London

Sprogskole i London

London er ikke kun Storbritanniens hovedstad, men også globalt førende indenfor finans, politik, kunst, mode og har skoler i verdensklasse. Hvem kunne ønske noget bedre end at gå på sprogskole i London? Der er altid noget nyt at opleve, fra the Tower of London til Buckingham Palace, fra Hyde Park til the Theater District. Du vil aldrig løbe tør for steder at ta' hen. Vores sprogskole i London er centralt placeret, så du behøver ikke spilde din tid i undergrundsbanen og derfor behøver du ikke at være bekymret over at blive væk i mylderet. Vores aktivitetskoordinatorer arrangerer daglige udflugter og aktiviteter nær skolen, som bringer dig ind i det vibrerende, tætknyttede fællesskab på vores sprogskole i London. Du vil aldrig ønske at rejse hjem igen!

Kurser for ethvert niveau

Uanset om du er nybegynder og ønsker at deltage på et kursus for begyndere, eller du er klar til at finpudse dine sprogfærdigheder til en international karriere, vil du finde at vi er den perfekte valg for en sprogskole i London. På skolen kan du desuden tilpasse dit pensum med valgfag der interesserer dig. Planlægger du at blive i London i længere tid? Drag fordel af vores program med praktikophold, som giver dig arbejdserfaring i London, mens du går på sprogskole; eller bliv klar til et britisk universitet ved at forberede dig til TOEFL. Vi har erfarne undervisere for ethvert niveau, hvilket sikrer dig at du får mest muligt ud af din tid på vores sprogskole i London.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.