England

Sprogskole i Bournemouth

Sprogskole i Bournemouth
4.9
557
(557 bedømmelser)
4.9

Hvis du tænker på at forbedre dit engelsk, hvorfor så ikke gøre det på den rette måde ved at tage til England, hjemstedet for det engelske sprog? På vores sprogskole i Bournemouth, studerer du med motiverede studerende fra hele verden, i et positivt, imødekommende miljø.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bournemouth

Sprogskole i Bournemouth

Bournemouth er et fantastisk valg som destination, hvis du overvejer at tage til Storbritannien for at studere. Vores sprogskole i Bournemouth er fuldt udstyret med de allerbedste faciliteter, for at maksimere din indlæring. Et hold af erfarne tutorer vil arbejde på at sammensætte et skræddersyet studieprogram, så du kan lære engelsk effektivt i dit eget tempo. Uanset om du er nybegynder, eller om du arbejder hen imod at tale flydende engelsk, så vil der være et kursus, på vores sprogskole i Bournemouth, som passer til dine behov. Vælg alt fra startdato, varighed, intensitet og valgfag, som du ønsker at studere, for at skabe dit eget ideelle engelskkursus.

Indkvartering i Bournemouth

Når du har designet dit kursus på vores sprogskole i Bournemouth, har du endvidere et valg der skal tages i forhold til indkvartering. Hvis det er din første gang væk hjemmefra, skulle du måske bo sammen med en værtsfamilie i deres hjem. Du vil få et førstehånds indtryk af dagligdags livet i England, så vel som den værdifulde mulighed for at øve dine konversationsevner med indfødte engelsktalende. Alternativt kan du vælge at bo sammen med andre studerende i enstudenterbolig, tæt på vores sprogskole i Bournemouth. Dette giver en mere fleksibel og uafhængig måde at bo på, som er en fantastisk mulighed for at blande dig med andre internationale studerende og skabe nye venskaber.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.