Sprogskole i Eastbourne

Sprogskole i Eastbourne
4.6
299
(299 bedømmelser)
4.6

Hvis du er på udkig efter en stille og stress-fri base hvorfra du kan studere, er vores sprogskole i Eastbourne vejen at gå. Den traditionelle kystby Eastbourne, på Sydkysten af England, er vært for vores sprogskole, med kurser til rådighed for alle aldre og evner.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Eastbourne

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Eastbourne

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Eastbourne

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Eastbourne

Sprogskole i Eastbourne

Det kan godt være at beliggenheden er i provinsen, men din tid her vil blive alt andet end kedelig, når du melder dig til et kursus på vores sprogskole i Eastbourne. Kurserne løber året rundt, men når byen virkelig er helt sig selv i sommermånederne, strømmer turister og studerende til fra Storbritannien og resten af verden, til det solrige klima og strandene. Du vil studere på sprogskole i Eastbourne i små hyggelige klasser, med erfarne undervisere, som vil anvende afprøvede undervisningsmetoder for at hjælpe dig med at maksimere din indlæring. I din fritid kan du deltage i quizzer, karaoke-aftener, sportsturneringer, dagture til andre steder i Storbritannien og meget, meget mere!

Specialiserings-kurser for at opnå dine mål

At studere på sprogskole i Eastbourne, er mere end et traditionelt sprogkursus. Hvis du har specifikke mål for øje, så kan vi hjælpe dig med at opnå dem på den mest effektive måde. Ønsker du at arbejde i Storbritannien, eller i en international virksomhed? Kombinér din sprogskole i Eastbourne med et praktikophold indenfor et relevant område. Måske drømmer du om at komme ind på et engelsktalende universitet? Vælg et universitets-forberedende kursus for at forstå optagelseskravene og gøre dig klar til din fremtidige karriere! Uanset dine personlige mål, kan du med hjælp fra vores rådgivere, opbygge et program i Eastbourne til at opnå succes.