Sprogskole i Eastbourne

Sprogskole i Eastbourne
4.5
690
(690 bedømmelser)
4.5

Hvis du er på udkig efter en stille og stress-fri base hvorfra du kan studere, er vores sprogskole i Eastbourne vejen at gå. Den traditionelle kystby Eastbourne, på Sydkysten af England, er vært for vores sprogskole, med kurser til rådighed for alle aldre og evner.

Sprogskole i Eastbourne

Sprogskole i Eastbourne

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Eastbourne

Sprogskole i Eastbourne

Det kan godt være at beliggenheden er i provinsen, men din tid her vil blive alt andet end kedelig, når du melder dig til et kursus på vores sprogskole i Eastbourne. Kurserne løber året rundt, men når byen virkelig er helt sig selv i sommermånederne, strømmer turister og studerende til fra Storbritannien og resten af verden, til det solrige klima og strandene. Du vil studere på sprogskole i Eastbourne i små hyggelige klasser, med erfarne undervisere, som vil anvende afprøvede undervisningsmetoder for at hjælpe dig med at maksimere din indlæring. I din fritid kan du deltage i quizzer, karaoke-aftener, sportsturneringer, dagture til andre steder i Storbritannien og meget, meget mere!

Specialiserings-kurser for at opnå dine mål

At studere på sprogskole i Eastbourne, er mere end et traditionelt sprogkursus. Hvis du har specifikke mål for øje, så kan vi hjælpe dig med at opnå dem på den mest effektive måde. Ønsker du at arbejde i Storbritannien, eller i en international virksomhed? Kombinér din sprogskole i Eastbourne med et praktikophold indenfor et relevant område. Måske drømmer du om at komme ind på et engelsktalende universitet? Vælg et universitets-forberedende kursus for at forstå optagelseskravene og gøre dig klar til din fremtidige karriere! Uanset dine personlige mål, kan du med hjælp fra vores rådgivere, opbygge et program i Eastbourne til at opnå succes.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.