Programmer i Sydney

Programmer i Sydney
4.7
574
(574 bedømmelser)
4.7

At studere engelsk i Sydney, Australien, er en fantastisk måde at få nye venner mens du forbedrer dine færdigheder i engelsk. Sydney, den største by i New South Wales, er fuld af forbløffende arkitektur og mindeværdige scenerier. Din tid med at lære engelsk i Sydney, vil forbedre din sikkerhed i at tale engelsk i stor stil.

Programmer i Sydney

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Sydney
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Australien
By: Sydney

Sydney

Lær engelsk i Sydney og føl dig hjemme i Australiens mest velkendte by. Du vil nyde det hippe natteliv i Kings Cross, Oxford Street eller Darling Harbour. Tjek Westfield Sydney ud for mærkevare shopping, eller prøv Balmain for mere uafhængige butikker og forretninger. Vær også sikker på at ta' en spadseretur langs Bennelong Point for at se the Sydneys Opera House og den smukke havn på nærmeste hold. Du vil også gerne se en lokal rugby- eller fodboldkamp, som begge er utrolig populære i Australien. Du vil ikke mangle sjove steder at udforske, når du studerer engelsk i Sydney.

Værtsfamilie eller studiebolig

Gør dit engelsk perfekt i Sydney, ved at bo hos en lokal værtsfamilie. Ikke kun vil du blive vant til den australske dialekt, du vil også lære daglige talemåder og nyde hjemmelavede måltider. Din værtsfamilie kan også give dig gode råd om hvad der er værd at se rundt omkring i byen. Men hvis du hellere vil lave din egen tidsplan, så har du også muligheden for at bo i en studenterbolig. Du vil bo praktisk tæt på skolen. Livet i en studenterbolig er en fantastisk måde til at lære dine klassekammerater fra hele verden at kende. Begge måder at bo på vil hjælpe dig med at skabe varige venskaber og forbedre dit engelsk i Sydney dag for dag.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.