Programmer i Costa Rica

Programmer i Costa Rica
4.6
918
(918 bedømmelser)
4.6

Lær at tale spansk i Costa Rica. Denne fascinerende destination er populær hos turister, som er interesserede i områdets nationalparker. Kombiner dine studier med sightseeing og udforskning af landets verdenskendte strande. Hvis du melder dig til spansk i Costa Rica, er der så meget mere at opdage udover sproget.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Costa Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Costa Rica

Programmer i Costa Rica

Gratis brochure

Costa Rica

Forbedr dine sprogevner og nyd et land med en flot naturskønhed, når du studerer spansk i Costa Rica. I undervisningen vil du fokusere på at kommunikere på spansk, da dette er den bedste måde at lære sproget på. Når du beslutter dig for at lære spansk i Costa Rica, vil du få vejledning inden afrejse samt have adgang til studienetværket selv efter du vender hjem. Du vil opleve regnskove, vandre på vulkaner og slappe af på idylliske strande. Der er ikke meget, der kan sammenlignes med at studere i Costa Rica. Hvad enten du tager et kortere sprogkursus eller et længerevarende ophold.

Kombinere studie og fritid

Når du studerer spansk i Costa Rica, har du mulighed for at kombinere studie- og fritid. Mere intense kurser har 32 lektioner om ugen, men du kan også vælge et program med færre timer. Uanset hvordan du vælger at planlægge dit sprogkursus, vil du få masser af sjov ud af din fritid. Du kan tilmelde dig ekskursioner til nationalparker såsom Manual Antonio, Arenal and Rincon. Kaffetours og danselektioner giver dig chancen for at lære om kulturen i Costa Rica. Du kan også få gode venner at dele filmaftener og fodboldkampe med. Det er umuligt ikke at have det sjovt med at lære spansk på et sprogkursus i Costa Rica.