VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer i Spanien

Studér spansk i Spanien, det historiske hjerte for den spansktalende del af verden. Fra et kortvarigt ophold i Barcelona, til et semester i Madrid hvor du forbereder dig til universitetet - vi har en lang række af spanskprogrammer i Spanien. Tag et kig for at finde det helt perfekte program. Kurser starter på de helt rigtige dage og på fantastiske skoler. Desuden får du et diplom efter dit kursus.

Programmer i Spanien
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga

Søg efter vores mest populære destinationer

Spanien

Et ophold i Spanien er den perfekte måde at lære spansk på. Du kan tage på en kortere sprogferie med tid til at se dig omkring, eller du kan tage sigte på flydende spansk med et længere ophold på en af vores tre sprogskoler. I Barcelona og Malaga vil du opleve Middelhavs-atmosfære, mens du i Madrid vil opleve spansk storbykultur. Vores kurser starter året rundt, så du kan ankomme, når det passer med din tidsplan. Uanset hvilket program du vælger, vil du blive overrasket over, hvor hurtige fremskridt du gør på vores sprogskoler i Spanien.

Hurtige fremskridt

Uanset hvilket niveau du befinder dig på, vil du lære meget på vores sprogskoler i Spanien. Er du nybegynder, kan du forvente at stige et niveau på otte uger. Det er målbar fremgang på under to måneder. Er du på et højere niveau, vil du også gøre store fremskridt. Vores undervisning har fokus på at tale spansk og på gruppeaktiviteter. Denne fremgangsmåde er både effektiv og sjov. Derudover vil du tale med indfødte spaniere hver dag undenfor skolen. At tage på sprogskole i Spanien er en stensikker måde at forbedre dit spanske på, hurtigt og effektivt.