Spanien

Programmer i Barcelona

Programmer i Barcelona
4.2
536
(536 bedømmelser)
4.2

Bliv bedre til at tale spansk mens du lærer Spaniens næststørste by at kende, ved at studere spansk i Barcelona. Denne livlige, historiske by har et internationalt omdømme, og er en af Europas mest populære turistdestinationer. Alle vores spanskprogrammer i Barcelona kan skræddersyes, sådan at de kan passes ind i din kalender.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Barcelona

Barcelona

Når du studerer spansk i Barcelona, vil du bo i en af verdens mest populære byer. Du vil nyde middelhavsklimaet, den fantastiske arkitektur af Gaudi, kunstmuseer, strande og livlige natklubber, som tilsammen gør denne by til en ren fornøjelse. Dit ophold vil indeholde masser af organiserede aktiviteter og ekskursioner, så du kan lære byen at kende. Du vil have små studiegrupper, så du får masser af personlig opmærksomhed, som vil forberede dig til det spanske liv udenfor klasseværelset. Du vil bruge dit spanske sprog hver dag i Barcelona. Så kom og oplev en af Spaniens mest spændende byer. Lær spansk i Barcelona i dag.

En smagprøve på Catalonien

At studere spansk i Barcelona vil introducere dig for Catalonien. Du vil fokusere på klassisk spansk i klasserummet, men ude i byen vil du høre mange forskellige versioner af sproget. Barcelona er hovedstaden i den catalanske region på grænsen til Frankrig. Derfor har sproget i Barcelona også lidt fransk indflydelse. Dette er med til at give Barcelona sin charme. Folkene, som du møder, vil nyde at lære dig nogle af de lokale udtryk, især hvis du vælger at bo hos en værtsfamilie. Sammenblandingen af det catalanske og spanske er, hvad gør det så sjovt at tale spansk i Barcelona.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.