Programmer i Malaga

Programmer i Malaga
4.6
671
(671 bedømmelser)
4.6

Kom og studér spansk i Malaga, turistcentret for den populære Costa del Sol. Alle vores kurser kan tilpasses, sådan at de passer med din tidsplan, så du kan endda kombinere dine studier i spansk, med at solbade på en af de fantastiske strande i Malaga.

Programmer i Malaga

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Spanien
By: Malaga

Malaga

Ligemeget om du ønsker en kort sprogferie eller et langt sprogkursus, så du kan blive flydende, har vi et program, der passer dine ønsker, hvis du gerne vil lære spansk i Malaga. Hvis du drømmer om at tilbringe tid på stranden og rejse rundt på Spaniens middelhavskyst, kan du vælge et kursus med god plads til fritid. Hvis dine mål for at studere spansk i Malaga er at opnå maksimale sprogfærdigheder, kan du tilmelde dig et års langt program med mere undervisning. Men uanset hvordan du vælger at tilrettelægge dine studier, vil du kunne nyde den afslappede stemning i en af Spaniens bedste kystbyer. Og du vil måske synes at det at snakke spansk i Malaga er meget nemmere end du havde forestillet dig.

Mere end spansk i Malaga

Du kan få en kanon oplevelse, når du studerer spansk i Malaga ved at tilvælge andre typer undervisning til dit pensum. Specielle valgfag giver dig chancen for at lære om Spaniens turisme eller kendte flamingo dans. Skolen tilrettelægger valgfag efter elevens ønsker. Du kan også studere spansk i Malaga for at forberede dig til en færdighedseksamen. Du kan have undervisning som hjælper dig til at få et godt eksamensresultat der kan hjælpe dig til at få adgang til gode universiteter eller lande dit drømmejob. Så få det meste ud af din studietid i Malaga og se de studiemuligheder, som vi tilbyder.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.