VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer i Korea

Landet hvor storslået natur, mystisk kultur, moderne K-pop og historiske seværdigheder findes side om side, og hvor du kan fordybe dig i et sprog, som fremtiden vil efterspørge.

Uanset om du ønsker at lære det koreanske alfabet eller at begå dig i deres grammatiske regler, så har vi et program, der passer til dine behov. Du kan kombinere en rejse til Korea med et kort sprogkursus eller bruge et helt år på at få professionelle kvalifikationer på koreansk.

Programmer i Korea
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Korea
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Korea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Korea

Sydkorea

Tag på sprogkursus i Korea og oplev det bedste af to verdener:  Brug dine morgener på at få et grundigt indblik i det koreanske sprog med vores lærere i verdensklasse. Om eftermiddagen kan du opleve Seoul på egen hånd eller deltage i arrangerede aktiviteter.

Seoul er Koreas kulturelle centrum, og med vores skole i hjertet af det hippe Gangnam-kvarter vil du let få adgang til masser af gratis museer og kunstudstillinger du kan tjekke ud, såvel som traditionelle festivaler året rundt. K-pop fans vil få chancen for at se deres idoler bogstavelig talt hver dag til K-pop koncerter. Der er også masser af caféer med skøre temaer, hvor du kan teste sproget af over en kop kaffe med dine nye koreanske venner. Du vil aldrig kede dig i denne summende metropol, der ligger lige for næsen af dig.

En fornemmelse for den særlige kultur

Gå en tur i de pulserende gader i Seoul og væk dine sanser. Med K-pop brusende ud af butikkerne og hanguel-tegn på alle gadeskilte, kan det føles som at træde ind i et helt nyt univers. Et sprogkursus i Korea vil afmystificere sproget og give dig selvtilliden til at tale Koreansk med bankmænd, tjenere og turledere: alt sammen mens du får muligheden for at opleve højdepunkterne i Seoul. Du vil ikke bare få en mere meningsfuld rejse til Korea, men komme tilbage med nye sprogkundskaber, som vil gavne dig på fremtidige rejser og i din internationale karriere.