Programmer i Sydafrika

Programmer i Sydafrika
4.9
834
(834 bedømmelser)
4.9

At lære engelsk i Sydafrika, er en storartet måde at kombinere dine studier med at udforske et fantastisk hjørne af kloden. Du vil have mere selvtillid i at tale engelsk med vores innovative undervisningsmetoder og individuelle opmærksomhed. Forbedr dit engelske i Sydafrika, for en fantastisk oplevelse for livet.

Programmer i Sydafrika

Programmer i Sydafrika

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

Udforsk vores destinationer

Sydafrika

For en studierejse der er lidt udover det tradionelle sikre valg, hvorfor så ikke arbejde på at forbedre dit engelsk i Sydafrika? Landet har helt sikkert en stærk tiltrækning, især hvis du er eventyrlysten: med en mangfoldig geografi, som indeholder et rigt dyreliv og tonsvis at udendørs aktiviteter, du kan udforske. Med millioner af indfødte engelsk-talende, vil du få masser af øvelse i at bruge dit engelsk. I weekender kan du se det lokale dyreliv på en safari, fra næsehorn til løver. Prøv tovbaner mellem trætoppene i den frodige skov, eller at paraglide over de smukke strande. Du vil aldrig besøge et sted magen til, så omfavn hvert øjeblik når du lærer engelsk i Sydafrika.

En anden vej

At beslutte at studere engelsk i Sydafrika er ikke det mest åbenlyse valg, men det er et valg som kan føre til uventede steder. Hvis du kommer for at arbejde med dit engelsk i bare nogle få uger, vil den tid du tilbringer i et sted så forskelligt fra derhjemme, forfriske dit sind og genoplive din interesse i engelsk. Hvis du bliver længere, vil du lære en masse om dette usædvanligt mangfoldige land, finde nogle af Cape Towns skjulte skatte, og rejse hjem med ekstra mange minder i bagagen. Den tid du bruger på at arbejde på dit engelsk i Sydafrika er ikke en typisk sprogrejse, og det kræver en speciel type studerende for at vælge denne vej.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.