Programmer i Sydafrika

Programmer i Sydafrika
4.9
834
(834 bedømmelser)
4.9

At lære engelsk i Sydafrika, er en storartet måde at kombinere dine studier med at udforske et fantastisk hjørne af kloden. Du vil have mere selvtillid i at tale engelsk med vores innovative undervisningsmetoder og individuelle opmærksomhed. Forbedr dit engelske i Sydafrika, for en fantastisk oplevelse for livet.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

Programmer i Sydafrika

Gratis brochure

Søg efter vores mest populære destinationer

Sydafrika

For en studierejse der er lidt udover det tradionelle sikre valg, hvorfor så ikke arbejde på at forbedre dit engelsk i Sydafrika? Landet har helt sikkert en stærk tiltrækning, især hvis du er eventyrlysten: med en mangfoldig geografi, som indeholder et rigt dyreliv og tonsvis at udendørs aktiviteter, du kan udforske. Med millioner af indfødte engelsk-talende, vil du få masser af øvelse i at bruge dit engelsk. I weekender kan du se det lokale dyreliv på en safari, fra næsehorn til løver. Prøv tovbaner mellem trætoppene i den frodige skov, eller at paraglide over de smukke strande. Du vil aldrig besøge et sted magen til, så omfavn hvert øjeblik når du lærer engelsk i Sydafrika.

En anden vej

At beslutte at studere engelsk i Sydafrika er ikke det mest åbenlyse valg, men det er et valg som kan føre til uventede steder. Hvis du kommer for at arbejde med dit engelsk i bare nogle få uger, vil den tid du tilbringer i et sted så forskelligt fra derhjemme, forfriske dit sind og genoplive din interesse i engelsk. Hvis du bliver længere, vil du lære en masse om dette usædvanligt mangfoldige land, finde nogle af Cape Towns skjulte skatte, og rejse hjem med ekstra mange minder i bagagen. Den tid du bruger på at arbejde på dit engelsk i Sydafrika er ikke en typisk sprogrejse, og det kræver en speciel type studerende for at vælge denne vej.