Programmer i Cape Town

Programmer i Cape Town
4.9
568
(568 bedømmelser)
4.9

Når du lærer engelsk i Cape Town, vil nogle af verdens smukkeste landskaber være dit klasse-lokale. Vi har engelsk-kurser for alle aldre og niveauer i Cape Town, og mange specialiserede programmer for professionelle og studerende. Efter undervisning kan du tage til stranden, eller vandre rundt i denne vibrerende bys gader.

Programmer i Cape Town

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

Cape Town

Du vil blive forelsket i dine omgivelser når du studerer engelsk i Cape Town. Fra historiske landemærker til adrenalinfyldte eventyr, er der noget for enhver i denne pulserende by. Få en fornemmelse af dine omgivelser ved at se panorama-udsigten fra området på toppen af Table Mountain, lige bag vores skole. Tag en enestående tur langs byens uspolerede strande, mens du dykker med hajer. Vis respekt for Sydafrikas fortid ved at besøge Nelson Mandelas fængselscelle på Robben Island. Cape Town har også masser af storby-faciliteter, fra fine spisesteder til high-end shopping. Dette er bare et kort sammendrag af hvad du kan foretage dig, mens du arbejder på dit engelsk i Cape Town.

Valg af indkvartering

Lev som en lokal mens du øver dit engelsk i Cape Town, ved at bo hos en værtsfamilie. Du vil smage det lokale hjemmelavede køkken, når du deler måltider med din familie. Under måltiderne vil du bruge dit engelsk til at udveksle synspunkter, hvilket forstærker hvad du har lært i klassen, samtidig med at det giver dig et dybere kulturelt perspektiv. Alternativt kan du bo i en studenterbolig, hvilket tillader en mere fleksibel tidsplan. Øv dit engelsk i Cape Town mens du er ude og omkring, sammen med dine internationale klassekammerater, og enten tilbereder dine egne måltider eller spiser ude, som du ønsker det. Uanset hvilken boform du vælger i Cape Town, så vil din tid i byen være mindeværdig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.