Programmer i Irland

Programmer i Irland
4.8
705
(705 bedømmelser)
4.8

Hvis du ønsker at forbedre dit engelsk er Irland det helt rigtige sted. Vores kurser i Irland varierer lige fra korte kurser i ferier, hvor du kan genopfriske dit engelsk, til længere kurser hvor målet er et flydende engelsk. At lære engelsk i Irland er en mulighed for alle der ønsker at lære sproget.

Programmer i Irland

Programmer i Irland

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Udforsk vores destinationer

Irland

Lær engelsk i Irland og opdag den keltiske magi i dette smukke land. Irland er lille nok til at du kan rejse rundt under dine studier, og udforske de smukke landskaber på landet, så vel som den pulserende atmosfære i Dublin. Fra irsk dans og traditionsrige festivaler til keltiske ruiner og forbløffende udsigter. Landets charme og skønhed og de lokales venlighed, betyder at du aldrig vil fortryde din beslutning om at lære engelsk i Irland. Uanset dine nuværende sprogkundskaber, og uanset hvad du planlægger at gøre efter at du har fuldført dit sprogkursus, så vil du få en varm velkomst i Irland.

At arbejde på at tale flydende

Hvis du kommer for at lære engelsk i Irland på en sprogferie eller sommerlejr, kan det være begyndelsen på din uddannelse i engelsk. Hvis du tilmelder dig et længerevarende studieprogram, eller ét målrettet program for avancerede studerende, er du måske på vej til at blive flydende i engelsk. At tale flydende er noget som virkelig kun kan opnås ved at fordybe dig i sproget hele tiden, og blive vant til at kommunikere på et højt niveau. Derfor er det så stor en fordel, at tage til Irland for virkelig at forstå sproget. At blive flydende til at tale engelsk er en stor udfordring, men via arbejde og engagement, er det fuldt ud muligt.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.