Irland

Programmer i Dublin

Programmer i Dublin
4.5
609
(609 bedømmelser)
4.5

Hvis du er ivrig efter at lære engelsk i en charmerende by lidt ud over det sædvanlige, så er det helt rigtige for dig at lære engelsk i Dublin. Vores programmer lærer dig engelsk i Dublin på en effektiv og fornøjelig måde, med masser af øvelse og masser af latter. Når du vender tilbage, vil du allerede glæde dig til dit næste besøg i Dublin.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Dublin

Lær engelsk i Dublin omgivet af irsk charme. Du vil føle dig hjemme med hyggelige pubs og boomende bytorve. Der er meget at lave udenfor undervisningen i Dublin. Besøg Guiness Storehouse og nyd en gratis fadøl og gå på opdagelse i Dublin zoo i Phoenix Park. Du kan komme helt tæt på ægte irsk guld på det nationale museum, hvilket også byder på arkæologi og historiske artefakter. Der er også mange festivaller i løbet af året blandt andet Fringe Festival og oktoberfest. At studere engelsk i Dublin er en god måde, hvorpå du kan nyde den irske kultur, mens du forbedrer dine engelske kommunikationsevner.

En kreativ kultur

Du vil ikke kun lære engelsk i Dublin men også lære om den irske kultur. Nyd steaks og pomfritter, før du tager ud og ser en Gaelic fodboldkamp. Er du ikke en sportsfan? Så besøg Dublins forfattermuseum som ærer de mange kendte forfattere som kommer fra Irland, blandt andet James Joyce, George Bernard Shaw og William Butler Yeats. Du burde også besøge nogle af byens live musikscener, som har huset navne som U2, Van Morrisson og Cranberries for at bare nævne nogle få. Og hvis du ønkser en weekend på landet, er Irlands smukke grønne områder ikke langt fra byen. Forelsk dig i Irland, mens du studerer engelsk i Dublin.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.