Ophold i udlandet

Ophold i udlandet
4.9
1860
(1.860 bedømmelser)
4.9

Et ophold i udlandet er noget af en øjenåbner, som vil ændre dit liv. Lev som en lokal hos en af vores nøje udvalgte værtsfamilier eller bo sammen med andre studerende mens du fordyber dig i et nyt lands sprog og kultur. 

Ophold i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USAEnglandIrland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USAEngland
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTyskland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USAEnglandKinaU.A.E.
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Programmer for ophold i udlandet

Vi har mange forskellige programmer over hele verden for studerende i alle aldre. De kan variere fra kortvarige sommerkurser til længere sprogrejser eller universitetsforberedende programmer, der alle kan være dit næste skridt frem i verden. Vælg en sprogrejse til f.eks. Canada, Sydafrika eller hele vejen til Asien. Vi har også sommerlejre over hele verden designet specielt til børn og unge eller prøv vores high school program i enten USA, England eller Irland, hvor du modtager et diplom efter dit sprogophold. Det kan være en stor beslutning at vælge at tage et længevarende ophold i udlandet, men at forbedre dine sprogkundskaber mens du også lærer at begå dig i et nyt land, er et kæmpe plus for dine fremtidige studier og karriere.

EF har mange forskellige kurser, for dig der er interesseret i at studere mens du oplever nye steder i verden. Så uanset om du beslutter dig for et 2 ugers kursus på et af vores mange centre eller vælger at fuldføre en uddannelse på én af vores skoler i udlandet, så vil du lære noget nyt om verden, opnå uafhængighed, og vende forvandlet hjem. Bestil en brochure eller kontakt os i dag, så vi kan tale om dine muligheder for at tage på et længevarende ophold i udlandet.

Et ophold i udlandet åbner op for en verden af muligheder

På et EF ophold i udlandet vil du indgå i skolens dagligdag på lige fod med dine medstuderende, og du vil derfor få den fulde oplevelse af at være en del af det land du vælger at bo i. Du vil lære nye ting om dig selv, samtidig med at du bliver bedre til sproget i takt med at du er sammen med dine nye venner og familie. Et af de primære mål med et skoleophold i udlandet er nemlig, at du skal forbedre dine sprogkundskaber, samtidig med du udvikler dig personligt.

Grib Chancen og prøv et High School ophold i udlandet

Om end du drømmer om at udleve den amerikanske drøm i USA, vil udfordres på et kunstnerisk eller akademisk niveau på en high school i England, eller ønsker at bære en traditionel skoleuniform på en kostskole i Irland, så eret år på high school måske være lige det du har ledt efter.

At studere på en high school i udlandet, vil give dig et stort forspring, uanset hvad dine fremtidsplaner er. Udover at blive bedre til engelsk, vil du også blive mere selvstændig og komme med et helt nyt syn på, hvad det betyder at være verdensborger. Uanset hvilket high school program i udlandet du vælger, kan du være helt sikker på at du sent vil glemme alt det du lærer om dig selv, mens du studerer i udlandet.

Sprogophold i USA, Irland eller England

Hvis du beslutter dig for at tage på high school ophold i udlandet, tager du et valg der kommer til at ændre dit liv. Vælger du f.eks. USA, kan du komme til at bo hos en amerikansk værtsfamilie, og får den amerikanske kultur ind under huden.

Hvis du hellere kunne tænke dig et mere traditionelt high school ophold i England, har vi mange muligheder for at hjælpe dig her. Vælg mellem to semestre eller studer et helt skoleår på en britisk high school. Med os kan du være sikker på at modtage engelsk sprogundervisning af højeste kvalitet. Vores programmer er specielt tilrettelagt for udenlandske elever i gymnasie-alderen, så at gå på en high school i England er en fremragende start på vejen mod en god uddannelse.Irland er også et fantastisk sted at tilbringe et skoleår som et alternativ til f.eks. en efterskole eller sabbatår. Uanset hvor lang tid du tilbringer på high school i Irland, vil du forbedre dit engelsk og blive meget mere tryg ved at tale engelsk i alle slags situationer, mens du samtidigt lærer dette venlige land bedre at kende.

Uanset hvilken destination du ender på, så vil dit engelsk forbedres markant med prisen fra dit hårde arbejde og tiden du lægger i at socialisere med dine nye studiekammerater. Over tid, vil du nemlig udvikle venskaber med de lokale beboer, og det at tale med dem gør en kæmpe forskel! Derfor vil du vende hjem flydende i engelsk og langt bedre forberedt til gymnasiet. Et high school ophold i udlandet vil blive en oplevelse du aldrig glemmer.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.