VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Et år i udlandet

Med EF har du muligheden for at opleve et uforglemmeligt år og studere i udlandet efter gymnasiet, folkeskolen eller noget helt tredje. Tag et år til USA og oplev nogle af landets fedeste byer mens du lever ”the American dream”, eller et år i England og lær ægte britisk accent eller udforsk nye dele af kloden på et skoleophold i udlandet. EF tilbyder dig at bruge et år i udlandet på en af vores moderne skoler, der ligger spredt over hele verden, hvilket betyder, at du har mulighed for at finde lige præcis din drømmedestination. Kombinér et fantastisk år i udlandet med sprogindlæring og kulturel fordybelse, og opdag hvor meget du kan vokse på et fagligt og ikke mindst personligt plan!

Et år i udlandet

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: EnglandUSA

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA og lederuddannelse
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: EnglandUSAKinaU.A.E.

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: EnglandUSAIrland

Cultural Care Au Pair

18 - 26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Det bedste år i dit liv

EF tilbyder sprogkurser på alle nivauer og intensiteter, der betyder at du kan skræddersy dit akademiske år i udlandet så det passer til dine behov. På et skoleophold i udlandet kan du vælge at fokusere udelukkende på at lære det lokale sprog til perfektion eller forberede dig til en specifik videregående uddannelse. Brug et skoleår i udlandet på vores skoler i Canada, England, Irland, Frankrig, Tyskland, Spanien, Australien, New Zealand, Japan, Kina mfl. eller vælg den populære destination Amerika og flyt et år til USA i en af vores mange spændende storbyer. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette uddannelse i udlandet, lige meget hvor i verden du drømmer om at rejse hen.

At bo et år i udlandet vil give dig det bedste år i dit liv! Udover at blive flydende i landets sprog vil du opdage, at du ved at stå på egne ben udvikler dig på det faglige og personlige plan. Du vil lære en ny kultur at kende, få nye nationale så vel som internationale venner og komme hjem med en masse fantastiske oplevelser i bagagen. Tag skridtet og kast dig ud i det! Studér et år i udlandet og få minder og venner for livet. Bestil en gratis brochure i dag!