Alle EF programmer

Programmer i Tyskland

Programmer i Tyskland
4.7
802
(802 bedømmelser)
4.7

Hvis du oprigtigt ønsker at blive flydende i tysk, så findes der ingen bedre måde end at gøre det i Tyskland. Det historiske hjemsted for det tyske sprog, Tyskland har en rig og kompleks historie. Uanset om du kun kan sætte nogle få uger af, eller du er på udkig efter længerevarende træning, så har vi et program i Tyskland til dig.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Tyskland
By: Berlin
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Tyskland
By: München

Udforsk vores destinationer

Tyskland

Der er mange tilgange til at lære tysk i Tyskland. Vi kan helt sikkert finde den rette vej for dig. Du kan vælge et intensivt træningsprogram for at speede din sprogindlæring op, eller du kan vælge mere fritid for at nyde din tid i udlandet og rejse rundt i landet. Når du studerer tysk i Tyskland, kan du også forberede dig på at tage en officiel færdighedstest, eller tilmelde dig kurser for specielle interesser i en mangfoldighed af emner. Uanset hvordan du strukturerer dine studier, vil du lære en masse takket være erfarne undervisere og veludviklede undervisningsmetoder. Sjov og succes går hånd i hånd, når du studerer tysk i Tyskland!

Anvend tysk til at få succes i fremtiden

At studere tysk i Tyskland, kan hjælpe dig med at nå en række af personlige ambitioner. Du kan forberede dig til en færdighedstest i tysk, hvor en god score kan hjælpe dig med at få adgang til drømmeuniversitetet, eller at opnå det job du ønsker. Når du studerer tysk i Tyskland, kan du også tage kurser i specielle interesser, for at øge din viden i områder så som business, historie og kunst. Den viden som disse kurser giver dig, kan hjælpe dig akademisk og professionelt. Selvfølgelig kan du ikke undervurdere den personlige tilfredsstillelse, du vil få ved at forbedre dit tysk. Når du lærer tysk i Tyskland, vil du kunne kommunikere langt bedre på tysk end før.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.