Hvis du arbejder med dit tyske i München, vil det forbedre dine sprogfærdigheder, samtidig med at du har tid til at udforske denne smukke Sydtyske by i din fritid. De forbløffende Bayerske Alper er ikke langt væk, hvis du nyder at hike eller stå på ski. At lære tysk i München er en effektiv måde at lære at tale flydende. Tysk i München vil blive en oplevelse du sent vil glemme.

vælg aldersgruppe

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe

Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.

Destination: Tyskland
By: München

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 54 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: Tyskland
By: München

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: Tyskland
By: München

Tysk i München

At lære tysk i München er en uforglemmelig oplevelse. Du vil møde andre studerende fra hele verden, og sammen vil I forbedre jeres sprogfærdigheder med stormskridt. Vores programmer for at studere tysk i München, anvender innovative kommunikationsbaserede undervisningsmetoder, for at sikre at du bruger tiden i klassen på at tale sproget. Disse programmer inkluderer også aktiviteter og udflugter for at hjælpe dig med at nyde München og de omkringliggende områder, med dine nye venner fra klassen. Varierende intensitet tillader dig at finde den rette balance mellem tid i klassen og fritid. Uanset hvilket program du vælger, vil du ha' en fantastisk tid mens du forbedrer dit tysk i München.

At udforske München og omgivelser

At studere tysk i München betyder, at du tilbringer tid i en billedskøn del af Europa. At lære byen og dens omgivelser at kende, er en vigtig del af din oplevelse. Det er derfor dit program tilbyder muligheder så som rundture i München og udflugter til den berømte borg i Neuschwanstein, de Bayerske Alper, og de nærtliggende byer som Salzburg og Zürich. Når du studerer tysk i München, vil du også kunne deltage i fritidsaktiviteter så som go-cart, karaoke og bowling. Hvis du ønsker råd om gode parker, legendariske øl-stuer og koncerter i byen, så spørg bare din program-rådgiver. At ha' det sjovt går hånd i hånd med lære tysk i München!