Programmer i Italien

Programmer i Italien
4.7
820
(820 bedømmelser)
4.7

Hvis du gerne vil forbedre dit italienske i Italien, er vores kurser lige noget for dig. Vores italienskprogrammer er mangfoldige, og rækker fra korte feriekurser, hvor du genopfrisker dit italienske, til længere forløb målrettet imod at lære sproget flydende. At lære at tale italiensk i Italien er en mulighed, som er tilgængelig for alle aldre og niveauer.

Programmer i Italien

Programmer i Italien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Udforsk vores destinationer

Italien

Du kan let finde det rette program for dig til at lære italiensk i Italien. Kurser kan vare i alt fra nogle få uger til ni måneder. Du kan vælge at tage ekstra lektioner hver uge for at kickstarte dine færdigheder, eller du kan tilbringe fritiden med at gå på opdagelse i Rom. Men uanset hvordan du vælger at tilrettelægge dit kursus, vil du befinde dig i små klasser sammen med en erfaren lærer. Og du vil lære at tale sproget hurtigt, da vi fokuserer på kommunikationsøvelser samt gruppeprojekter med andre studerende. Vi er faktisk så sikre på, at du vil lære italiensk i Italien, at dine fremskridt er garanteret på skrift!

Hvordan er undervisningen i italiensk?

Kommunikation er nøglen til at lære italiensk i Italien. Netop derfor tager vores pensum udgangspunkt i at opbygge din selvsikkerhed som en italiensk talende. Når du studerer italiensk i Italien, vil du mixe den gode klasseundervisning med masser af øvelse i fritiden enten med dine internationale medstuderende eller med de nye venner, som du møder i Rom. Derudover kan du tage valgfag, så du kan lære om italiensk kultur, eller om hvordan man bruger det italienske sprog i professionelle sammenhænge. Du kan også forberede dig til en officiel italiensk eksamen. Der er ikke en bedre måde at få et perfekt kendskab til sproget på end ved at studere i Italien.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.