Programmer i Rom

Programmer i Rom
4.5
659
(659 bedømmelser)
4.5

Lær at tale italiensk i Rom, Italiens fascinerende hovedstad. Uanset om du er nybegynder eller allerede taler noget italiensk, vil der være et kursus for dine behov. Med så meget at udforske i Rom, byen som er kendt for kultur, kunst og religion, kan du arrangere dine studier, sådan at de passer med din tidsplan for sightseeing.

Programmer i Rom

Programmer i Rom

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Rom

Et sprogkursus i Rom er en sjov og spændende måde at forbedre dine italienske sprogkundskaber på. Byen betegnes som den vestlige civilisations vugge, og den har de historiske momumenter til at bevise det. Men Rom er mere end antik historie. Rom er god mad, charmerende caféer og et pulserende natteliv. Vores sprogskole i Rom har mange forskellige programmer, så du kan være sikker på at finde ét, der passer til dine ønsker om både varighed og intensivitet. Vores undervisning har fokus på at lære dig at tale italiensk, og med os vil du gøre fremskridt hver eneste dag. Nyd livet og lær italiensk på samme tid. Planlæg din tur til Rom allerede i dag!

Oplev fantastiske Rom

Sprogskole i Rom er en fantastisk måde at opleve en af verdens skønneste byer på. Med os bliver du dus med Rom og det omgivende Italien via et omfangsrigt program med aktiviteter og udflugter. Du kan gå på opdagelse i byens lange og dramatiske historie. Du kan lære, hvor du finder den bedste gelato og tiramisu. Du kan tage kurser i italiensk madlavning. Du kan tage på tur til Firenze, Napoli og Pompeii. Og du kan hygge dig ved poolen sammen med dine nye venner fra hele verden. På vores sprogskole i Rom er det faktisk sjovt at gå i skole.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.