Programmer i Japan

Programmer i Japan
4.4
969
(969 bedømmelser)
4.4

At studere japansk i Japan er en oplevelse, som gør dig ydmyg og opløfter dig på samme tid. Det japanske sprog er komplekst og gennemvævet med koder for ære og respekt, der er så stor en del af japanernes daglige liv. Men japanerne er fulde af opmuntring til udlændinge, som er ved at lære deres sprog. Kom at se hvad det er, som gør det så fascinerende at tale japansk i Japan.

Programmer i Japan

Programmer i Japan

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Udforsk vores destinationer

Japan

At lære japansk i Japan er den eneste måde, hvorpå du virkelig vil forstå sproget. Når du ankommer til Japan, vil du se, hvordan kulturen påvirker den måde man taler sproget. Du vil have en erfaren underviser, som vil vise dig, hvordan respekt har inflydelse på kommunikation. I undervisningen vil du øve at bruge sproget på samme måde som japanere gør. Du vil også have masser af fritid til at hænge ud med de lokale hver dag. Ved at bruge dine japanske sprogevner i Japan, får du virkelig opbygget en god selvsikkerhed som en japansk talende. Du vil uden tvivl vende hjem fra vores kurser i Japan med en bedre forståelse for, hvordan du bruger japansk i dagligdagen.

Japanske karaktertræk

Når du lærer japansk i Japan, vil du lære om alle de finurligheder, som gør dette sprog så specielt. Japansk har mange karaktertræk såsom at placere verbet i enden af hver sætning, bøje verber på mange mulige måder og have forskellige niveauer af fomalitet. At lære de finere aspekter af japansk i Japan afhænger af din forståelse for sproget, men det vil helt sikkert imponere de lokale. Ved at lære sproget i selve landet, får du masser af muligheder for at lytte til det i hverdagen. Dette vil hjælpe dig til at forstå, hvordan du bruger alle de sproglige elementer på den rette måde. Du vil hurtigt indse, at det er meget nemmere at tale japansk i Japan end derhjemme.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.