Programmer i Tokyo

Programmer i Tokyo
4.6
603
(603 bedømmelser)
4.6

Forbedr dit japanske i Tokyo, mens du tilbringer tid i en af verdens mest fascinerende byer. Tokyo er en unikt fængslende blanding af japansk teknologi og ældgamle traditioner. Rundt om hjørnet fra et moderne ståltårn, finder du måske et shintotempel. Der findes intet bedre sted til at tage japansk ind, end Tokyo.

Programmer i Tokyo

Programmer i Tokyo

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Tokyo

Studér japansk i Tokyo, hvis du ønsker at gøre dit sprog mere flydende, og få en fantastisk kulturel oplevelse. Alle programmer har små klasser, erfarne undervisere og et fokus på kommunikationsøvelser, for at gøre dig tryg ved at tale sproget. Når du lærer japansk i Tokyo, vil du også ha' adgang til særlig tilpasset instruktions-teknologi i sproglaboratoriet. Udenfor klasselokalet kan du opleve den japanske kultur ved at spise traditionelle retter, besøge helligdomme og afprøve futuristisk teknologi. Det er en speciel oplevelse at besøge Japan, men du vil komme så meget dybere når du studerer japansk i Tokyo.

At opleve Tokyo udenfor klassen

At udforske byen og dens omgivelser, er en vigtig del at at studere japansk i Tokyo. Lokale udflugter inkluderer et besøg til Japans højeste bygning, the Tokyo Sky Tree, hvor du kan se byen i fugleperspektiv. Du kan også forøge din kulturelle forståelse med en aften med kabuki eller en sumo-turnering. Når du studerer japansk i Tokyo, kan du også deltage i udflugter til den kejserlige by Kyoto og det ikoniske Fuji-bjerg. Og der er masser af aktiviteter på skolen, så som fejringer af de japanske festivaler, sushi-fester og grill-aftener. Udfordringerne ved at lære sproget er meget sjovere, når du studerer japansk i Tokyo!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.