Programmer i Singapore

Programmer i Singapore
4.9
976
(976 bedømmelser)
4.9

Singapore er et fascinerende sted at lære engelsk eller kinesisk. Byen har så mange shopping-muligheder, strande, spisesteder og shows. For de mere business-mindede, er Singapore et af Asiens knudepunkter for handel. Når du studerer engelsk eller kinesisk i Singapore, kommer du lige ind i hjertet af begivenhederne.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Singapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Singapore
EF University Preparation

EF University Preparation

16 - 30
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Singapore

Programmer i Singapore

Gratis brochure

Singapore

Da engelsk og kinesisk er to af Singapores fire officielle sprog, er den lille bynation nok et eksotisk men samtidig et oplagt sted at lære engelsk eller kinesisk og forberede sig til den globale fremtid. Singapore er et midtpunkt i den internationale finansverden. Et ophold på engelsk eller kinesisk sprogskole her er samtidig et bekendtskab med en supermoderne storby, der tiltrækker folk fra hele verden. Er du interesseret i en fremtid indenfor international handel og finans? Så er Singapore det oplagte sted at finde inspiration, få kontakter og blive udrustet med et af de vigtigste redskaber: gode engelskkundskaber. Og så er klimaet behageligt varmt hele året rundt. Du kan nyde tropiske temperaturer uanset, hvornår du ankommer. I Singapore kan du ikke undgå at føle dig stimuleret og inspireret.

Et overflødighedshorn

Selv om Singapore blot er en lille ø, er der mere end rigeligt at tage sig til. Du kan gå på opdagelse i den botaniske have, der har mere end 1000 forskellige typer af orkidéer og en regnskov. Singapore er verdenskendt for sine indkøbscentre med billig elektronik og mærkevarer. I Haji Lane finder du en anden slags shopping – små, finurlige forretninger og smagfulde caféer. Fra verdens højeste pariserhjul, the Flyer, kan du nyde den storslåede udsigt over Singapores skyline. I Singapore får du en på opleveren samtidig med at du lærer engelsk eller kinesisk.