Programmer i Canada

Programmer i Canada
4.1
876
(876 bedømmelser)
4.1

Der er så mange steder at lære engelsk i Canada. Vi skiller os ud med vores innovative læringsmetoder, hvor vi kombinerer teknologi med klasseundervisning. Fra dag 1 fokuserer vi på kommunikation, for at sikre os at alle studerende får talt. Du vil finde ud af at når du først er i Canada, vil dine færdigheder i engelsk forbedre sig med det samme.

Programmer i Canada

Programmer i Canada

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

Canada

Studer i Canada og lær engelsk blandt nogle af de venligste mennesker, du nogensinde vil møde. Selvom landet er stort, vil du uden tvivl føle dig hjemme i enten Toronto eller Vancouver. Uanset hvor du tager hen, vil du have chancen for at se en hockeykamp som er canadiernes favorit sportsgren. Du vil også opleve både fransk og britisk indflydelse i landets kultur, kulinariske køkken og sprog. Uanset om du studerer i Canada om vinteren når temperaturerne er langt under nul, eller i den varme sommer, vil du uden tvivl nyde alle dine oplevelser med disse venlige mennesker og den multikulturelle kultur!

Toronto eller Vancouver

Vælg mellem Toronto eller Vancouver, når du vil studere engelsk i Canada. Begge er storbyer. Toronto er en kosmopolitisk by med masser af store firmer og en rigtig storby stemning, mens Vancouver er en drøm for udemennesker med et mildere klima og en mere afslappet atmosfære. Nyd storbys oplevelser i Toronto, hvad enten du vælger at gå til koncerter, udføre frivilligt arbejde i et stort canadisk firma eller ser en filmpremiere. I Vancouver kan du nyde kystnære faciliteter og vintersport i North Shore Mountains. Begge muligheder vil give dig chancen for at kaste dig ud i den canadiske kultur, mens du lærer engelsk i Canada.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.