Canada

Programmer i Vancouver

Programmer i Vancouver
4.9
488
(488 bedømmelser)
4.9

Det vil være et eventyr for dig at studere i Vancouver. I Vancouver er du tæt på Canadian Rockies, Victoria og Vancouver Island. Du kan prøve alle former for land- og vandsport både i og udenfor byen. Vores sprogskoler i Vancouver fokuserer på kommunikation og bruger de nyeste læringsteknologier.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Vancouver

Vancouver

At forbedre dit engelsk i Vancouver, kunne ikke være mere spændende. Naturelskere og sportsentusiaster vil finde masser af action i denne kystby. Der er strande, hvor du kan svømme i de varmere måneder, og smukke kyster, hvor du kan vandre året rundt. Om vinteren kan du besøge the North Shore Mountains, for at stå på ski, snowboarde og dyrke andre slags vintersport. Året rundt vil du nyde udendørs områder, som Stanley Park, byens største. Der er hyppigt ishockey- og football-kampe, du kan overvære og øve dig i at heppe på engelsk med dine nye venner. Så vær klar til sport og udendørs sjov, når du lærer engelsk i Vancouver.

At finde et hjem i Vancouver

Mens du arbejder på dit engelsk i Vancouver, har du brug for et behageligt sted at bo. Du kan vælge et værelse i vores studenterbolig, der er praktisk placeret tæt på skolen. Du kan lægge din egen tidsplan og planlægge dine egne eventyr i Vancouver. For en mere hyggelig måde at bo på, foretrækker du måske en værtsfamilie. Vi kan hjælpe dig med at finde en værtsfamilie, for hele dit opholds varighed. Du vil dele måltider med dem, og lære det canadiske perspektiv bedre at kende gennem uformelle samtaler hvor du bruger dine færdigheder i engelsk. Uanset hvordan du vælger at bo, vil vores medarbejdere i Vancouver være med dig hele vejen.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.