Programmer i Toronto

Programmer i Toronto
4.5
552
(552 bedømmelser)
4.5

Hvis du er interesseret i Canada, så overvej at lære engelsk i Toronto. Toronto er en af de største engelsktalende byer i Canada, og har et levende forretnings- og kulturliv. Det er også et fantastisk sted til at lære engelsk. Vores programmer for engelskstuderende i Toronto er varierede og fleksible, så du vil finde lige hvad du har brug for.

Programmer i Toronto

Programmer i Toronto

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Toronto

Toronto

Når du studerer engelsk i Toronto, vil din sprogfærdigheder vokse og vokse. Beliggende på bredden af Lake Ontario, fastholder Toronto sin historiske charme, samtidig med at byen byder på det bedste fra en moderne by. The Distillery District for eksempel, har bevaret sin industrielle fortid, mens gamle fabrikker er blevet forvandlet til restauranter og butikker. Nathan Phillips Square, tæt på rådhuset, har masser af udendørs plads, samt en skøjtebane, skulpturer, memorials og en fremragende udsigt over downtown. Med kælenavnet Hollywood North, er Toronto også hjem for mange TV- og filmproducerende selskaber. For en fantastisk tid i en dynamisk by, kom og styrk dit engelsk i Toronto.

Mange muligheder for at studere

Bliv for en måned eller et helt år, hvor du arbejder med dit engelsk i Toronto. Du vil føle dine fremskridt uanset hvor lang tid du kan blive, takket være de veluddannede undervisere og den totale fordybelse i engelsk. For maksimale resultater så prøv et intensivt kursus, der er én af vores mest populære muligheder. Hvis du prøver at finde et job, så vil frivilligt arbejde, som kombinerer sprogklasser med professionel arbejdserfaring, være det der passer til dig. Hvis du overvejer at fuldføre en del af high school eller universitetet i Toronto, så har vi programmer specielt designet til dig. Alle vores programmer bliver tilpasset til dine ambitioner, så du kan nå dine sproglige mål, mens du studerer engelsk i Toronto.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.