VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer i New Zealand

Hvis du er friluftstypen der samtidig ønsker at forbedre dit engelsk så er New Zealand lige dig. Der findes intet bedre sted hvor du kan nyde de fantastiske naturlige landskaber, adventure-sport og camping - og der findes ingen bedre måde at lære engelsk på, end ved at fordybe dig i en ny kultur.

Programmer i New Zealand
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Søg efter vores mest populære destinationer

New Zealand

Lær engelsk i New Zealand, og du vil studere midt i en fantastisk smuk kulisse af hav, bjerge og skove. Se det sorte koral i Milford Sound der er en af nationens top turistattraktioner. Du kan slippe din eventyrslystne sjæl fri og prøve jungee jump, hvilket er en adrenalin populær oplevelse, som stammer fra New Zealand. Rugby er også populært i hele landet, så uanset om du tilmelder dig et lokalt hold eller tager til en stor kamp, vil du have det sjovt mens du nyder denne larmende sport med dine venner. At studere engelsk i New Zealand vil åbne dine øjne op for en spændende verden pakket med naturlig skønhed og eventyr, som du måske aldrig havde forestillet dig.

Lær engelsk på den bedste måde for dig

Vores akkrediterede kurser vil sørge for, at du snakker engelsk i New Zealand på ingen tid. Vi fokuserer på at forbedre din selvsikkerhed i de evner, som du allerede har og så lægge mere til de evner ved at udvide dit ordforråd og forbedre din sproglige færdigheder i mange situationer. Fra start vil du opleve, at din engelskundervisning sker i et afslappet, støttende miljø, hvor alle taler, alle laver fejl, og alle lærer. Udenfor undervisningen vil du bruge dit engelske hver dag i New Zealand, mens du udforsker Auckland og omegn, snakker med dine klassekammerater og møder de lokale omkring i byen. Der er ingen bedre måde at lære engelsk på.