Programmer i Auckland

Programmer i Auckland
4.8
595
(595 bedømmelser)
4.8

Det vil være en uforglemmelig oplevelse at mestre engelsk i Auckland. Vores erfarne undervisere og faciliteter i topklasse vil maksimere dit læringspotentiale, og du kunne ikke studere i smukkere omgivelser. Der findes ikke en mere malerisk ramme, til at lære engelsk, end Auckland.

Programmer i Auckland

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Auckland

Lev i idylliske omgivelser og lær engelsk i Auckland. Med en kombination af kosmopolitisk by-atmosfære samt smukke hav og bjergudsigter, kan du nyde udendørs eventyr og et spændende byliv i Auckland. Auckland Domain er en stor park, hvor du kan slappe af, have en picnic og dyrek sport. Hvis du er interesseret i at shoppe, prøv Queen Street eller Newmarket. Hvis du ønsker lidt asiatisk kultur, tag til byens Lunar festival som er en stor fejring af det kinesiske nytår med vibrerende parader og dans. Det er nemt at tage udenfor bycentrum, hvis du ønsker at nyde vandreture, sejle eller have eftermiddage på stranden. Studer i Auckland, og du vil få fantastiske minder fra denne unikke og smukke by samtidig med at du forbedre dine engelskfærdigheder.

Hjemme i Auckland

Forestil dig selv i Auckland, hvor du bor ved en lokal værstfamilie, mens du studerer engelsk. De kan fortælle dig, hvad du burde se og opleve i byen, og du vil nyde måltider med dem, når du ikke er i skole. Der er ingen bedre måde at lære om det lokale liv og øve dit engelske sprog dagligt end med de lokale. Hvis du ikke synes, at det lyder spændende, kan du også bo i en studenterbolig med dine internationale klassekammerater. Selvom du her er ansvarlig for dine egne måltider, kan du planlægge dine egne ekskursioner og komme og gå som du vil. Med begge muligheder vil du have masser af tid til dine studier og fritid, mens du lærer engelsk i Auckland.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.