VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogskole i Sydafrika

Vil du lære engelsk på en anderledes og spændende måde, er vores sprogskole i Sydafrika helt rigtig for dig. Skolens liggrer i et trygt og centralt kvarter i Cape Town, og tilbyder den alt, hvad hjertet begærer: airconditionerede klasseværelser, erfarne lærere, deltagere fra hele verden og en terrasse med grill til hyggestunderne med dine nye venner og studiekammerater.

Sprogskole i Sydafrika

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

Søg efter vores mest populære destinationer

Sprogskole i Sydafrika

Tager du på sprogskole i Sydafrika kommer du til at bo i en af de bedst beliggende storbyer i verden. Oplev Cape Town, som er den skønne storby beliggende ned til Table-bugten og med det ikoniske Table Mountain i baggrunden. På din skole i Sydafrika bliver du en del af et internationalt miljø med studerende fra hele verden. Alle vores hold er små, så lærerne har tid og overskud til at give dig den opmærksomhed du har brug for og tilpasse undervisningen til dine individuelle behov og færdigheder. På vores engelske sprogskole i Sydafrika tilbyder vi en velbalanceret blanding af undervisning, aktiviteter, udflugter og fritid. Dermed kan du lære engelsk og samtidig nyde alt, hvad Cape Town har at tilbyde. Vi garanterer, at du vender hjem fra skolen i Sydafrika med et bedre engelsk sprog og et helt nyt syn på Afrika.

Livet på skolen i Sydafrika

Vores sprogskole i Sydafrika ligger i et fredeligt og trygt kvarter i den centrale del af Cape Town - tæt på både gode badestrande, caféer og forretninger. Skolen har et stort udendørs område, hvor du kan nyde det behagelige klima sammen med dine nye venner fra hele verden. Vi tilbyder undervisningsforløb til ethvert behov. Er sprogundervisning dit primære formål, kan du vælge et intensivt sprogkursus. Vi du have mere tid til at opleve Cape Town, kan du vælge et mindre intensivt forløb. På sprogskole i Sydafrika bliver du bedre til engelsk, får nye venner fra hele verden og gode minder for resten af livet.