Sprogskole i Canada

Sprogskole i Canada
4.9
993
(993 bedømmelser)
4.9

Kickstart dit engelske sprog på en sprogskole i Canada. Vores skoler i Toronto og Vancouver har korte, intensive programmer samt længerevarende akademiske programmer, som passer til netop dine mål og din tidsplan. Så læs om vores muligheder for at tage på sprogskole i Canada og kontakt os, så vi kan gå i gang med at planlægge din rejse.

Sprogskole i Canada

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

Sprogskole i Canada

Med over 25 millioner engelsktalende over hele landet, er Canada det perfekte sted at placere en engelsk sprogskole. Du vil helt sikkert falde hurtigt til og få en travl hverdag blandt den venlige lokalbefolkning. Du vil derfor få rig mulighed for at øve dig på det du lærer på sprogskolen sammen med dine nye venner, studiekammerater eller værtsfamilie. I Canada har vi både sprogskoler i Toronto og Vancouver, og lige meget hvilken skole du vælger, vil du hurtigt se dit engelske blive forbedret markant.

Tillæg til dit sprogskoleophold i Canada

Hvis du ønsker at kombinere undervisningen på en sprogskole i Canada med turisme eller sport, vil et program i et langsommere tempo måske passe bedre til dig. Hvis du i stedet ønsker de mere accelererede engelsk-kurser, som er til rådighed, vil sprogskolens intensive kurser tilfredsstille dit ønske om at opnå hurtige fremskridt i et gennemført akademisk miljø. Der er masser af muligheder, og du kan endda vælge et program, som inkluderer frivilligt arbejde i Canada som en del af dit skoleophold. Når du endelig har besluttet hvad du ønsker at opnå med dit ophold på en sprogskole i Canada, er det nemt at finde et perfekt program som passer lige til dig.

At vælge en base i Canada

Toronto er én af Nordamerikas største byer. Den bliver også betragtet som Canadas finansielle hovedstad, hvilket gør den til det ideelle sted for deltagelse på en sprogskole i Canada, hvis du ønsker at lære engelsk af professionelle årsager. Vancouver, på den anden side, har et langsommere, mere alternativt flow, med masser af asiatisk indflydelse. Byen er også et paradis for udendørs entusiaster. Tæt på både strande og bjerge, er der noget at lave udendørs året rundt i Vancouver. Uanset om du foretrækker et storbysmiljø i Toronto, eller naturelskerens drøm i Vancouver, giver en EF sprogskole i Canada utallige muligheder for at ha' det sjovt, mens du mestrer sproget.

Skolesystemet i Canada

Skolerne i Canada minder meget om det vi kender herhjemme fra. I Canada starter de også skoleundervisningen allerede fra de er 6-7 år og har skolepligt mindst 10 år frem. Mange tager sig dog en videreuddannelse efterfølgende, og du vil helt sikkert møde mange andre unge eller voksne studerende med samme ambitionsniveau som dit eget, når du tager del i det aktive studieliv efter skole. Det bliver derfor ikke svært for dig at falde til og finde nye venner, lige meget hvor i Canada du vælger at tage på sprogskole henne.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.