Sprogskole i Toronto

Sprogskole i Toronto
4.8
549
(549 bedømmelser)
4.8

Deltag på sprogskole i Toronto for at forbedre dine kommunikationsevner og få selvtillid i at tale engelsk. Vi har undervist i engelsk siden 1965, så du kan være helt sikker på at du får de bedste sproginstruktioner i engelsk, som er til rådighed i nogen sprogskole i Toronto.

Sprogskole i Toronto

Sprogskole i Toronto

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Toronto

Sprogskole i Toronto

Det er en fantastisk mulighed at studere i udlandet, og meget mere spændende end at prøve at lære engelsk derhjemme! Canada er et smukt og majestætisk land, vel værd et besøg bare for turisme. Kurser på vores sprogskole i Toronto vil hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder i engelsk, og med at få mest muligt ud af din rejse til Canada på samme tid. Vælg ét af vores skræddersyede, fleksible kurser og læg din tidsplan rundt om dine øvrige rejseplaner. Uanset om du er helt nybegynder, på udkig efter en intensiv introduktion til engelsk, eller du har mulighed for at deltage i et længere program med studie og arbejde, hen imod at tale flydende engelsk, så vil du finde alt hvad du har brug for på vores sprogskole i Toronto.

En praktisk by

Vores sprogskole Toronto lader dig kombinere dine engelskstudier med en mindeværdig rejse til en travl og praktisk by. Toronto, Canadas største by, er et trendy og fashionabelt sted, med utallige forretninger, boutiques og caféer du kan afprøve. Hvis du forbedrer dit engelsk for business, er Toronto det bedste sted til at skabe et netværk, og få en jobsamtale hos nogle af de mest indflydelsesrige virksomheder i Canada. Hvis dine studier har et mere akademisk mål. er Toronto hjemsted for nogle af Canadas bedste universiteter. Uanset målet for dine engelskstudier, kan du få hjælp til at nå den ved at vælge sprogskole Toronto.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.